Bel vrijblijvend: 06-17184376
Goed geregeld en in goede handen Bekijk onze diensten

Lees meer

Onze uitdaging ook de uwe? Neem contact met ons op

Lees meer

Goed geregeld en in vertrouwde handen

Regelmatig komen er ondernemers naar ons toe die twijfelen aan de kwaliteit van de diensten van hun huidige boekhouder of fiscaal adviseur. Of er zijn problemen en partijen komen daar niet uit. U bent druk met uw onderneming en op problemen met uw financiën of met de Belastingdienst zit u niet te wachten.

Onze uitdaging is een degelijke en betrouwbare boekhouding te voeren. Daarop gebaseerd doen we juiste en tijdige belastingaangiften. Daarnaast zoeken we naar een optimale structuur en laagst mogelijk belastingbedrag.

Overstappen bespreken?

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u met ons bespreken wat uw voordelen zijn om over te stappen. U kunt uw problemen voorleggen en vragen hoe wij dat zouden aanpakken. U kunt gebruik maken van onze overstapkorting en een offerte vragen voor de administratiekosten.

 

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

"Eerder dit jaar hadden we een nieuwe boekhouder nodig en toen kwamen we bij Check! terecht. Tino levert precies wat wij prettig vinden. We liepen nogal achter met de administratie en het was nu niet altijd even geordend. Tino heeft precies uitgelegd wat we moesten doen en ons helemaal begeleid. Het systeem wat Tino gebruikt zorgt ervoor dat we nog zelf kunnen doen wat we zelf kunnen en regelt alles snel en precies. Hij geeft goede tips, waardoor de boekhouding ook steeds makkelijk (en leuker) wordt om te doen. Het is fijn om te weten dat alles helemaal in orde is."

M.R. (27 december 2013)

Check administratiekantoor

Barnar 55
7826 ER Emmen

06-17184376
info@checkadministratiekantoor.nl
KvK: 56810008

Logo NOAB