Goed geregeld en in goede handen Bekijk onze diensten

Lees meer

Onze uitdaging ook de uwe? Neem contact met ons op

Lees meer

Goed geregeld en in vertrouwde handen

Helaas spreken wij regelmatig ondernemers die twijfelen aan de kwaliteit van de diensten van hun boekhouder of fiscaal adviseur. Of er zijn problemen en dat is niet goed. U bent druk met uw onderneming en meer zorgen erbij is echt niet nodig.

Onze uitdaging is om voor u de fiscaliteiten optimaal te benutten. Om te zorgen dat het belastingbedrag niet hoger is dan nodig is. Goed geregeld en in vertrouwde handen.

Overstappen bespreken?

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u met ons bespreken wat uw voordelen zijn om over te stappen. U kunt uw problemen voorleggen en vragen hoe wij dat zouden aanpakken. U kunt gebruik maken van onze overstapkorting en een offerte vragen voor de administratiekosten.

 

Bel voor een afspraak naar 020-7709444

 

"Eerder dit jaar hadden we een nieuwe boekhouder nodig en toen kwamen we bij Check! terecht. Tino levert precies wat wij prettig vinden. We liepen nogal achter met de administratie en het was nu niet altijd even geordend. Tino heeft precies uitgelegd wat we moesten doen en ons helemaal begeleid. Het systeem wat Tino gebruikt zorgt ervoor dat we nog zelf kunnen doen wat we zelf kunnen en regelt alles snel en precies. Hij geeft goede tips, waardoor de boekhouding ook steeds makkelijk (en leuker) wordt om te doen. Het is fijn om te weten dat alles helemaal in orde is."

M.R. (27 december 2013)

Check administratiekantoor

Maria Snelplantsoen 15
1106 WN Amsterdam

020-7709444
info@checkadministratiekantoor.nl
KvK: 56810008

Logo NOAB