Bel vrijblijvend: 06-17184376
Goed geregeld en in goede handen Bekijk onze diensten

Lees meer

Onze uitdaging ook de uwe? Neem contact met ons op

Lees meer

Referenties van klanten

"Eerder dit jaar hadden we een nieuwe boekhouder nodig en toen kwamen we bij Check! terecht. Tino levert precies wat wij prettig vinden. We liepen nogal achter met de administratie en het was nu niet altijd even geordend. Tino heeft precies uitgelegd wat we moesten doen en ons helemaal begeleid. Het systeem wat Tino gebruikt zorgt ervoor dat we nog zelf kunnen doen wat we zelf kunnen en regelt alles snel en precies. Hij geeft goede tips, waardoor de boekhouding ook steeds makkelijk (en leuker) wordt om te doen. Het is fijn om te weten dat alles helemaal in orde is."

M.R. (27 december 2013)

"Met een muzikaal gezelschap heb ik een Stichting opgericht en wij waren dringend op zoek naar een belastingadviseur. Bij Check vonden wij wat wij wilden. In goed overleg werd besproken wat wij zelf aan de administratie konden doen, zodat dat voor ons kostenbesparend bleek! Bij vragen wordt er op emails altijd per ommegaande geantwoord, wat erg prettig is. Bovendien wordt alles erg secuur gedaan. De samenwerking verloopt soepel."

H.G. (20 december 2013)

"Ik ben erg blij dat ik Check! als administratie- en advieskantoor heb. Het gaat altijd erg snel en Tino neemt echt alles voor je uit handen. Verder komt hij wanneer nodig ook met goeie tips en is daar als kundige gesprekspartner."

D d H (19 december 2013)

"Tino Willemse heeft mij als starter geduldig en met humor de basisbeginselen van een bedrijfsadministratie uitgelegd. Door zijn rustige, praktische benadering krijg ik vetrouwen in zijn deskundigheid èn in mijn mogelijkheden om succesvol te ondernemen."

A.E. (2011)

"Ik vind mijn boekhouder goed omdat hij eerlijk, oprecht, accuraat en gedisciplineerd werkt. Hij staat paraat om te helpen. Op de dag dat de inspecteur klaar stond om beslag te gaan leggen viel een reclame folder van CHECK! Administratiekantoor in mijn brievenbus en ik zei meteen: “Dit is door god en zijn engelen gestuurd en het was ook zo. Binnen een paar dagen was alle achterstallige administratie rond. De heer Willemse heeft geregeld dat ik in een maand tijd juist geld terug kreeg van de belasting en een heel klein bedrag van achterstallige boete hoeft te betalen (maar dan praat ik van 2009, 2010 en 2011). Nu kan ik zeggen, ik heb een goede boekhouder en kan altijd terecht met mijn administratie. Zelfs mijn zoon laat nu zijn boekhouding doen door CHECK!"

Y.W. (2011)

 

Wilt u onze tarieven weten?

Check administratiekantoor

Barnar 55
7826 ER Emmen

06-17184376
info@checkadministratiekantoor.nl
KvK: 56810008

Logo NOAB